fbpx

Een nieuwe blog

Een nieuwe blog

Een nieuwe blog

over schrijven, sprookjes, essentiële oliën, zingeving en spiritualiteit

Hello there.

Welkom op mijn nieuwe blog.

Meer dan tien jaar geleden blogde ik al onder de naam Kleine Keizerin, niet wetende dat ik in 2017 die naam ook effectief zou gebruiken om mijn eigen Verhalenbureau op te richten.

Nu is er een nieuwe blog.

Eindelijk!

De blog toen (2005) ontstond in een samenleving waar bloggen nog niet zo heel bekend was. Ik studeerde journalistiek en startte het platform om te oefenen, mijn schrijfstem te zoeken en om mijn creativiteit vrij te kunnen laten stromen.

Sindsdien is er veel gebeurd. Na de opleiding werkte ik nog een tijd als journalist (o.a. voor Goed Gevoel en KMOinsider), maar na enkele jaren voelde ik dat mijn dromen en ambities elders lagen. Waar? Dat wist ik nog niet. Ik was vooral vastbesloten om een weg te bewandelen die me dichter bij mezelf zou brengen.

Zo begon ik aan een reis die jaren zou duren. Een avontuurlijke, spannende, mooie, uitputtende, teleurstellende, gekke, bevrijdende, pijnlijke, verheugende en grootse reis die me uiteindelijk terugbracht naar mijn kerntalenten en diepere drijfveren.

Want ja, ik ben schrijfster en heb mijn eigen Verhalenbureau, Kleine Keizerin. Ik ben auteur – mijn eerste kinderboek ‘De reis van Leloo’ verscheen dit voorjaar bij Uitgeverij Beefcake Publishing. En sinds deze zomer ben ik ook schrijfcoach & copywriter bij de allereerste echte online groepspraktijk in België, De FlowFabriek.

Het coachen beviel me zo goed dat ik niet aarzelde om dit najaar in het business team van Essential Consciousness te stappen, waar ik particulieren en ondernemers meeneem in het mooie verhaal van hoe essentiële oliën ons fysieke en mentale welzijn kunnen ondersteunen.

Zo is de puzzel rond. Ik heb in elk geval meer dan genoeg om over te vertellen en te schrijven. Het lijkt misschien een overvloedige combinatie, toch vullen de elementen – schrijfster, auteur, schrijfcoach en oliecoach – elkaar aan op een manier die mij vervolledigt.

Zingeving en de kunst van het leven

Waar gaat het nu eigenlijk over?

Er is één woord dat alles omvat: zingeving. Wat is de zin van het leven? Wat is de zin van jouw leven? Hoe gééf jij zin aan het leven? Hoe geef jij betekenis aan momenten, relaties en levensfases? Hoe ga jij om met het begin, het midden en het einde van deze momenten, relaties en levensfases? 

Wat daaruit volgt, is de zoektocht naar jouw innerlijke kracht. Doorheen het proces, of je nu tien of honderd jaar bent, (her)ontdek je de moed in jezelf om ZIN te GEVEN aan je bestaan.

Dat is waar ik jou in wil ondersteunen. Wat ik verzamel op mijn eigen reis geef ik – als het verinwendigd is – met veel liefde door. De kunst van het leven onderzoek ik gretig, enthousiast en diepgaand en de grote mysteriën die onze ziel doen wegdromen ontrafel ik stukje bij beetje zodat ik ook deze magie naar jou kan doen stromen.

Hoe maak ik dit concreet?

De vier elementen van mijn werk zijn complementair.

De gepersonaliseerde Geschenksprookjes en Wensbrieven van Kleine Keizerin geven betekenis aan levensmijlpalen.

‘De reis van Leloo’ is een modern sprookje over een jonge heldin die de kracht in zichzelf ontdekt en op zichzelf leert vertrouwen.

Als schrijfcoach & copywriter ga ik met jou op zoek naar hoe we jouw essentie en kracht zichtbaar kunnen maken.

Als oliecoach breng ik de wonderen van de natuur naar jou toe zodat je meer evenwicht kan creëren, op lichamelijk én spiritueel vlak.

Met deze nieuwe blog wil ik jullie graag inspireren. Mooie woorden, sprookjes, schrijftips, artikels over zingeving en de magie van het leven: you will find it here.

Dus, beste lezer, je bent zeer welkom.

Liefs,
Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een nieuwe blog
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring & Voorwaarden.