fbpx

Welke rol speelt zingeving in mijn werk en waarom?

Welke rol speelt zingeving in mijn werk en waarom?

Ik ben schrijfster en schrijfcoach. Zowel in mijn (gepersonaliseerde) sprookjes en verhalen als in de coachings staat zingeving centraal.

  • Waarom ben je hier?
  • Waarom spelen bepaalde mensen een belangrijke rol in je leven?
  • Wat is je doel, je grote missie en je niet weg te steken passie?
  • Hoe geef jij betekenis aan momenten, levensfasen, verbintenissen, obstakels, afscheid, nieuwe kansen en dromen?
  • Waar zit jouw innerlijke kracht en hoe kan je die gebruiken?

De zoektocht naar betekenis

Het is niet zomaar dat deze vragen passeren. Ik werd zelf al heel jong geconfronteerd met grote levensvragen en de zoektocht die ik startte in het gezin waarin ik opgroeide, maakt me vandaag tot wie ik ben.

Toen ik vijf was en mijn zus net een jaar, stierf ons jongste zusje meteen na de geboorte. Twee jaar later stierf ook ons broertje, na vijf maanden geleefd te hebben. Onze ouders deden wat ze konden, toch sijpelden het verdriet en de strijd om overeind te blijven door. Het vormde ons en het vormde haast onvermijdelijke patronen die nu eenmaal worden gevormd in een gezin waar verlies een extra aanwezigheid is.

Mijn ouders zochten hun weg. Leven na de dood, of ons leven tussen onze aardse levens in, en contact met de andere kant zijn voor mij nooit vreemd geweest. Het maakte deel uit van onze gesprekken, van onze ervaringen. We probeerden betekenis te geven aan wat was geweest, wat was en wat mocht komen.

Het is een harde leerschool en tot op vandaag blijf ik uitgedaagd worden om te groeien in afscheid nemen, loslaten en mezelf veilig voelen.

De kunst van het leven over alle grenzen heen

Maar het is ook een prachtige leerschool. Ik leerde over de kunst van het leven over alle grenzen heen en het is daarom dat ik als mens, vrouw, schrijfster en coach doe wat ik doe.

Want als je diep vanbinnen voelend weet en wetend voelt, dan kan je niet anders dan daarover delen en ermee werken.

Voel jij je hierdoor aangesproken? Heb je vragen rond zingeving? Stuur me gerust een berichtje of boek meteen een gratis kennismakingsgesprek via De FlowFabriek of Facebook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke rol speelt zingeving in mijn werk en waarom?
Schuiven naar boven
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring & Voorwaarden.