fbpx

Het Geschenksprookje:
magie die je nooit meer vergeet

Een Verhalenbureau, wat is dat eigenlijk? Wel, ik schrijf sprookjes en brieven om cadeau te geven en zorg zo mee voor ontroerende en onvergetelijke momenten. Ben je op zoek naar een geschenk dat voor altijd een warm gevoel oproept? De Geschenksprookjes en Wensbrieven van Kleine Keizerin passen bij elke mijlpaal: trouwen, een kindje krijgen, een bijzondere verjaardag vieren, … Just name it, I will find the words!

In deze en volgende blogposts neem ik jullie mee achter de schermen van mijn aanbod.

Het Geschenksprookje

Een Geschenksprookje is een uniek en gepersonaliseerd sprookje waarin al jouw liefde en wensen worden verstopt. Het hoofdpersonage (of personages, als het voor een koppel is) maakt een magische reis die tegelijk herkenbaar en verrassend is.

Jouw grote wens vormt de basis van het sprookje en tijdens het herlezen zullen altijd andere elementen naar voren komen – de elementen die op dat moment mogen gezien én gevoeld worden.

Hoe komt het tot stand?

Ik stuur je een tiental vragen, over de persoon voor wie het sprookje bedoeld is én over de wens(en) die je hebt voor hem/haar.

Jouw antwoorden laat ik een aantal dagen borrelen in mijn hoofd en in mijn lijf. Ik zoek de natuur op en laat de wereld van het sprookje langzaam tot stand komen in mezelf. Ik leer mijn personages kennen en volg hun pad – hun dromen, doelen en verlangens.

Dan ga ik schrijven. Als ik aan het creëren ben in mijn hoofd zie ik het verhaal voor me. Tijdens het schrijven komt het erop aan die beelden om te zetten in mooie woorden, rake zinnen en meeslepende alinea’s. Na gemiddeld 900 woorden eindigt de magische reis in een feestelijke apotheose.

Hoe ziet het cadeau eruit?

Het sprookje wordt gedrukt op dik parelmoer kwaliteitspapier (A3-formaat) en ingekaderd in een witte kader (40 x 50 cm). Er komt nog een persoonlijk kaartje bij en het wordt met veel zorg ingepakt en naar jou verzonden.

Heb je nog een vraag? Stuur me gerust een berichtje via Facebook/Instagram of mail naar info@nathaliedejongh.be.

 

Liefs, Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het Geschenksprookje: magie die je nooit meer vergeet
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring & Voorwaarden.