fbpx

De Wensbrief:
geef je hart in woorden

Een Verhalenbureau, wat is dat eigenlijk? Wel, ik schrijf sprookjes en brieven om cadeau te geven en zorg zo mee voor ontroerende en onvergetelijke momenten. Ben je op zoek naar een geschenk dat voor altijd een warm gevoel oproept? De Geschenksprookjes en Wensbrieven van Kleine Keizerin passen bij elke mijlpaal: trouwen, een kindje krijgen, een bijzondere verjaardag vieren, … Just name it, I will find the words!

In deze en volgende blogposts neem ik jullie mee achter de schermen van mijn aanbod.

Het eerste Geschenksprookje schreef ik in juli 2017 voor vrienden die net trotse ouders waren geworden. In november 2017 richtte ik Kleine Keizerin op en lange tijd schreef ik enkel Geschenksprookjes, tot twee jaar geleden de eerste Wensbrief op een spontane manier tot stand kwam.

De Wensbrief

Jouw wens voor een belangrijke andere, in woorden die jullie persoonlijk verhaal vertellen. Deze brief komt recht uit jouw hart en vertelt dingen die je misschien altijd al wilde zeggen, maar waar je nog niet toekwam. Het is een warm en liefdevol geschenk dat zijn waarde nooit verliest.

Hoe komt het tot stand?

Ik interview jou. We videobellen en tijdens ons gesprek (max. 45 min) komt alles bod. Wat betekent de ontvanger voor jou? Wat is jullie verhaal? Waar ben je dankbaar voor? Wat heb je van hem/haar geleerd? Wat is jullie mooiste herinnering? Het zit er allemaal in.

Het interview wordt opgenomen zodat ik het nadien kan uitschrijven en jouw woorden in een prachtige brief kan gieten.

Wist je dat …

Toen ik nog als journalist werkte, genoot ik het meeste van dit soort interviews. Voor Goed Gevoel interviewde ik een jaar lang mensen voor de rubriek ‘Meeleven met’. Een interview van twee tot drie uur was niet ongewoon en de verhalen die gepubliceerd werden waren dikwijls scharniermomenten in de levens van de mensen die ik mocht interviewen. Woorden geven aan wat in ons hart leeft – dat is altijd al mijn missie geweest. Het legt bloot, verzacht, geneest, verruimt, verdiept en verbindt. Het doet ons groeien.

Hoe ziet het cadeau eruit?

De Wensbrief wordt gedrukt op dik parelmoer kwaliteitspapier (A3-formaat) en ingekaderd in een witte kader (40 x 50 cm). Er komt nog een persoonlijk kaartje bij en het wordt met veel zorg ingepakt en naar jou verzonden.

Heb je nog een vraag? Stuur me gerust een berichtje of mail naar info@nathaliedejongh.be.

Liefs,

Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Wensbrief: geef je hart in woorden
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring & Voorwaarden.