fbpx

De reis van Leloo

De reis van Leloo

15,00 (incl. btw)

De reis van Leloo is een hartverwarmend en hedendaags sprookje voor kinderen die de wereld aan het ontdekken zijn. Gesigneerd exemplaar met persoonlijke boodschap.

Artikelnummer: BOE001 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kinderboek
48 pagina’s
ISBN 978 949 3111 264 – NUR 274
Uitgeverij Beefcake Publishing
Prijs: 15 euro + 9 euro verzendkosten

Leloo woont in een stad waar het altijd donker is. Ze droomt vaak over een zonnig, groen eiland. Er klopt iets niet: waar is de zon? Waarom zijn er alleen kinderen in de Donkere Stad? Op een dag ontmoet Leloo de vlinder Toni. Ze ontsnappen en beginnen aan een avontuur dat alles voorgoed zal veranderen.

Tijdens de reis die ze maken, ontdekt Leloo haar eigen kracht en leert ze hoe ze op zichzelf kan vertrouwen.

De reis van Leloo is een hartverwarmend en hedendaags sprookje voor kinderen die de wereld aan het ontdekken zijn. Leloo reist vanuit ‘het donker’ naar ‘het licht’ en dat doet ze niet alleen: de vriendschap met de vlinder Toni helpt haar over de hindernissen die ze tegenkomt en geeft de leuke momenten extra glans.

Vanaf acht jaar.

Over de auteur

Nathalie De Jongh (1986) houdt ervan om mensen met mooie woorden een portie geluk te geven. Ze richtte in 2017 Kleine Keizerin op, haar Verhalenbureau waarmee ze gepersonaliseerde Geschenksprookjes en liefdevolle Wensbrieven op de wereld loslaat.

Matthieu Pelhate (1991) is illustrator en daarnaast componist en gitarist bij de rockband Bad Fox. Hij volgt de tweejarige opleiding Stripauteur/Illustrator bij Syntra in Brugge en nam lessen bij Bert Van Overmeir, Hans Dijckmans, Mario Boon en Jan Bosschaert.

Reviews:

De reis van Leloo
De reis van Leloo
De reis van Leloo
De reis van Leloo
De reis van Leloo
De reis van Leloo
De reis van Leloo
De reis van Leloo
De reis van Leloo
De reis van Leloo
De reis van Leloo

Vorige
Volgende

De reis van Leloo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De reis van Leloo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring & Voorwaarden.