fbpx

Essentiële oliën

Essentiële Oliën

Magie in een flesje

Essentiële oliën worden al eeuwenlang ingezet op verschillende domeinen. Onze voorouders gebruikten ze in allerlei medische toepassingen, voor cosmetische doeleinden én tijdens religieuze en spirituele ceremonies.

Een stuk van die wijsheid is vertaald naar onze 21ste eeuw, maar veel ervan ging verloren. De laatste decennia is er een toenemende interesse te zien en die is onderdeel van een collectieve bewustwording: een holistische levensstijl brengt balans in je leven.

En net daar zit de kracht van de essentiële oliën: ze werken in op fysiek én op spiritueel niveau. Ze helpen je verbinden. Dat heeft te maken met de energie die ze bij zich dragen. Essentiële oliën worden gewonnen uit planten, bloemen, bomen, wortelen, struiken en zaden. Bepaalde planten hebben typische eigenschappen: ze herstellen, reinigen, beschermen of verzachten.

Zuivere essentiële olie heeft op ons als mens dezelfde effecten. De energie, of het trillingsniveau van de plant in kwestie, zal dezelfde eigenschappen energetisch doorgeven daar waar het nodig is.

Wat vind je in mijn webshop?

De blends Release (15ml), Sacred Mountain (15ml) en White Angelica (5ml)

Drie luxueuze en krachtige blends die je kan inzetten tijdens persoonlijke rituelen en op tal van andere momenten.

Ook Lavender (15ml), Orange (15ml) en Eucalyptus Globulus (15ml)

kregen een plekje in de webshop. Deze drie zijn perfecte essentiële oliën om mee te starten omdat ze ruim inzetbaar zijn.

En...

Een beetje Lavender bij White Angelica of Sacred Mountain kan je ondersteunen in het creëren van een rustige en kalme sfeer. ★ Een beetje Orange bij White Angelica schept ruimte voor een vrolijke noot en wat extra levensvreugde. ★ Een beetje Eucalyptus Globulus bij Sacred Mountain verfrist lichaam en geest. ★ De combinatie Lavender, Orange en Eucalyptus Globulus in de diffuser is heerlijk: zacht, lief en fris tegelijk. Wat wil je nog meer?

Young Living

In mijn webshop vind je enkel essentiële oliën van Young Living. Ik ben officieel distribiteur, dat wil zeggen dat je ook alle andere oliën, diffusers en producten met essentiële oliën van Young Living bij mij kan bestellen.

Ik koos enkele jaren geleden bewust voor deze essentiële oliën. Ze zijn 100% natuurlijk en komen met een Seed to Seal-garantie: Young Living handhaaft op elk vlak een strenge kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan strenge standaarden.

Omdat de essentiële oliën van zo’n hoge kwaliteit zijn, hebben ze een hoge energetische waarde, of een hoge trilling. Dat maakt natuurlijk dat ze beter en sneller werken dan oliën van een mindere kwaliteit én je hebt er minder van nodig.

Lees hier over de Seed to Seal-standaarden en ga op ontdekking op de website van Young Living.

Belangrijk!
Weet wat je doet: het gebruik van sommige essentiële oliën dient gemeden of beperkt te worden in de buurt van kinderen, huisdieren en zwangere vrouwen.

Wil je graag meer weten over essentiële oliën en het gebruik ervan?

Boek een gratis kennismakingsgesprek met me in en we bekijken samen wat ik voor jou kan betekenen. Ik geef graag tips, vertel je over mijn eigen ervaringen en ik raad je graag enkele essentiële oliën aan die je op dit moment kunnen ondersteunen.

3Blossoms

Ik ben lid van het team van 3Blossoms. Wij zijn allemaal ‘distribiteurs’, maar vooral grote fans van goede essentiële oliën. En dat niet alleen. In onze groep vrouwen staan verbinding en respect voor de ander centraal. We hebben onze eigen WhatsAppgroep (handig voor alle vragen, om door te verwijzen en voor cocreaties) en vier keer per jaar wordt door 3Blossoms een bijzonder netwerkevenement georganiseerd.

Zin om zelf distribiteur te worden en deel uit te maken van ons team?

Boek een gratis kennismakingsgesprek met me in, dan vertel ik je met veel plezier over de wondere wereld van essentiële oliën.

Schuiven naar boven
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring & Voorwaarden.