fbpx

Helende verhalen & persoonlijke rituelen

Helende verhalen & rituelen

De uitdagingen waar we in onze levens mee geconfronteerd worden, behoren altijd tot de fase waarin we ons bevinden. Een levensfase of een fase in een bepaalde cyclus of een groeiproces.

Deze fases kan je zien als cirkels – je beginpunt is ook steeds een eindpunt dat overgaat in een volgende cirkel van groei. Je neemt de vorige cirkel mee in een spiraalvormige, universele geometrie die je steeds dichter bij de essentie brengt. Jouw essentie.

Mijn hoogsensitiviteit en de uitdagingen die mijn eigen leven me voorschotelt zijn twee belangrijke factoren in mijn zoektocht naar innerlijke wijsheid en kracht. Doorheen de jaren deed ik grondige research. Wie zijn we? Waarom zijn we hier? Waarom worden we geconfronteerd met bepaalde zaken? Hebben we als mens bepaalde dingen te leren? Hoe zit het met onze ziel en alles wat we niet kunnen zien, maar er wel is?

In 2016 kreeg ik mijn eerste Reiki-inwijding. Al jaren maak ik liefdevol gebruik van de helende kracht van het universum, maar op een atypische manier. Tijdens mijn gesprekken en tijdens het schrijven van sprookjes, brieven en verhalen laat ik deze mooie energie door me heen stromen. Samen met mijn sterke intuïtie vormt dit de basis van mijn werk waarin ik graag van betekenis van wil zijn voor anderen.

In het voorjaar van 2022 staat mijn tweede Reiki-inwijding gepland, bij Riri Starseed van de Light-Energy School (LevensSter). De voorbije twee jaar speelde Riri een grote rol in mijn spirituele ontwikkeling en dat zal ze ongetwijfeld blijven doen.

In 2017 volgde ik een intensieve opleiding Tarot van negen maanden bij Danker de Rijke. Deze opleiding nam me mee door de geschiedenis van de mensheid. Maar niet de ‘gewone’ geschiedenis. Ik kreeg een duidelijk beeld van de manier waarop de mens sinds het begin der tijden antwoorden zoekt en vindt op zingevingsvragen. Via de wijsheid van de Tarot leerde ik herkennen op welke plek een mens staat in een fase, waar hij vandaan komt, en waar hij naartoe kan.

In 2019 volgde ik de Open Heart Training bij Gerlinde Cooymans. Een half jaar lang werd ik ondergedompeld in oude en nieuwe wijsheden van over de hele wereld – wijsheden die je helpen je hart te openen en je ondersteunen in je groeiprocessen.

Van het één komt het ander. Ik begon rituelen te ontwerpen en schreef mijn eerste helende verhalen, voor mezelf. Na verloop van tijd begon ik dit te delen met anderen. Ik zag en voelde hoe een ritueel en zo’n verhaal positieve impact kunnen hebben op hoe iemand in het leven staat.

Daarom vind je bij Kleine Keizerin helende verhalen en rituelen. Met heel veel liefde ga ik samen met jou op pad om de juiste elementen te verzamelen die ook in jouw leven verandering kunnen brengen.

Nu is dat alleen online, en via een helend verhaal op papier of in een persoonlijk ritueel dat vorm krijgt in een persoonlijk boekje. Maar er zijn plannen…

Vanaf de zomer van 2022 zal je bij Kleine Keizerin terechtkunnen voor persoonlijke healings waarin een helend verhaal, een persoonlijk ritueel en een Reikisessie gebundeld worden.

Schuiven naar boven
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring & Voorwaarden.