fbpx

Helende verhalen & Tarot

De uitdagingen waar we in onze levens mee geconfronteerd worden, behoren altijd tot de fase waarin we ons bevinden. Een levensfase of een fase in een bepaalde cyclus of een groeiproces.

Deze fases kan je zien als cirkels – je beginpunt is ook steeds een eindpunt dat overgaat in een volgende cirkel van groei. Je neemt de vorige cirkel mee in een spiraalvormige, universele geometrie die je steeds dichter bij de essentie brengt. Jouw essentie.

Ik werk al jaren rond zingeving en persoonlijke groei en in Magic Moments, mijn samenwerking met de holistische psychotherapeute Angélique Windey, komt alles samen. We organiseren vrouwencirkels, schrijven voor het magazine Bloom en brachten in maart 2023 ons boek, de Magic Guide, uit.

Voor elke seizoensvrouwencirkel schrijf ik een nieuw en universeel helend verhaal (en in de Magic Guide vind je er vier!). Maar… Een heel persoonlijk, op maat en moment gemaakt helend verhaal kan dus ook. Het kan een mooi en aanvullend onderdeel zijn dat in je onderbewustzijn iets in gang zet dat je groei mee richting geeft. 

Een helend verhaal komt op een bijzondere manier tot stand. Je komt naar mij voor een Tarotlegging en we leggen jouw verhaal op tafel – of vooral: dat wat op dit moment in je leven liefdevolle aandacht en positieve energie vraagt. Jij gaat naar huis met (nieuwe) inzichten en wijsheid, ik heb alle elementen om een sprookje te schrijven dat jou verder kan ondersteunen in je groeiproces. Het is een krachtig geschenk voor jezelf dat een extra portie magie toevoegt aan je leven.

Voor een Tarotlegging zonder verhaal ben je natuurlijk ook welkom. We vertrekken altijd vanuit jouw persoonlijke vragen en zoeken ons een weg langs en door de wijsheid die het universum je via dit filosofische instrument wil geven. Voor het uitwerken van de vraagstellingen baseer ik me onder andere op de principes van systemisch werken, mijn intuïtie doet de rest. 

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring & Voorwaarden.