fbpx

Helende verhalen

Helende verhalen

Helende verhalen

Een helend verhaal is een heel persoonlijk en magisch verhaal dat jou ondersteunt op kruispunten in je leven.

Het is een geschenk voor jezelf (of voor iemand anders) dat je helpt om je innerlijke kracht te ontdekken en te exploreren. Oude en nieuwe inzichten en wijsheden worden verweven in het verhaal om je een basis te geven waarop je zelf verder kan bouwen.

Ik ga met jou in gesprek. Dit gesprek verloopt via Zoom en duurt ongeveer 90 min. Ik stel vragen en jij vertelt. 

€249

(incl. btw, excl. 8,5 euro verzendkosten – dit wordt als pakket verzonden zodat het steeds traceerbaar is)

Beschrijving

Een helend verhaal is een heel persoonlijk en magisch verhaal dat jou ondersteunt op kruispunten in je leven.

Het is een geschenk voor jezelf (of voor iemand anders) dat je helpt om je innerlijke kracht te ontdekken en te exploreren. Oude en nieuwe inzichten en wijsheden worden verweven in het verhaal om je een basis te geven waarop je zelf verder kan bouwen.

Hoe komt het tot stand?

  • Ik ga met jou in gesprek. Dit gesprek verloopt via Zoom en duurt ongeveer anderhalf uur.
  • Ik stel vragen en jij vertelt. Dit is een bijzonder gesprek: we gaan de diepte in, jouw diepte. Mijn vragen nemen je mee doorheen je leven – je verleden, heden en toekomst, en we gaan op zoek naar de elementen die jij nodig hebt om je toekomst verder vorm te geven.
  • Ons gesprek start vanuit liefde en zachtheid. Ik ben er voor jou. Ik luister en geef richting met de juiste vragen op het juiste moment. Jouw openheid en bereidheid om te delen over wie je bent en wat je bezighoudt, spelen een grote rol in het ontstaan van verbinding met jezelf, je verlangens, dromen en doelen.
  • Tijdens het gesprek kan op jouw vraag een kaartendeck ingeschakeld worden. Ik geef met plezier ook tips over het gebruik van essentiële oliën die je kunnen ondersteunen in je proces.
  • Het gesprek wordt opgenomen zodat ik nadien alles rustig kan uitschrijven. Je krijgt het audiobestand van ons gesprek toegestuurd.
  • Ik laat alles enkele dagen borrelen in mijn hoofd en begin dan aan het verhaal. Mijn intuïtie en verbinding met de helende krachten van het universum zorgen er samen met oude wijsheden en symboliek voor dat de juiste elementen uit ons gesprek een plekje krijgen in een uniek verhaal, zichtbaar én onzichtbaar. Elke keer dat je het verhaal leest, zullen andere elementen naar boven komen omdat die resoneren met wat op dat moment in jouw leven aandacht vraagt.
  • Een helend verhaal bevat gemiddeld 900 woorden.
  • Dit hele proces neemt gemiddeld 12 uur in beslag (het ‘borrelen’ buiten beschouwing gelaten).
  • Het schrijven van een helend verhaal kan gecombineerd worden met het ontwerp van een persoonlijk ritueel.

Wist je dat?

Toen ik nog als journalist werkte, genoot ik het meeste van dit soort gesprekken of interviews. Voor Goed Gevoel interviewde ik een jaar lang mensen voor de rubriek ‘Meeleven met’.

Een interview van twee tot drie uur was niet ongewoon en de verhalen die gepubliceerd werden waren dikwijls scharniermomenten in de levens van de mensen die ik mocht interviewen.

Woorden geven aan wat in ons hart leeft – dat is altijd al mijn missie geweest. Het legt bloot, verzacht, geneest, verruimt, verdiept en verbindt. Het doet ons groeien.

Hoe ziet het helende verhaal eruit?

Het helende verhaal wordt gedrukt op dik parelmoer kwaliteitspapier (A3-formaat) en ingekaderd in een witte kader (40 x 50 cm). Er komt een persoonlijk kaartje bij en het wordt met veel zorg ingepakt en naar jou verzonden.

Combineer je het helende verhaal met het persoonlijke ritueel? Dan kan je ervoor kiezen om het verhaal mee in het boekje van het ritueel te publiceren. Lees meer over het ontwerp van een persoonlijk ritueel.

 

Wil jij graag een helend verhaal laten schrijven?

Je betaalt na ons gesprek.

Liefs, Nathalie

Prijs: 249 euro (incl. btw, excl. 8,5 euro verzendkosten – dit wordt als pakket verzonden zodat het steeds traceerbaar is)

Schuiven naar boven
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring & Voorwaarden.