fbpx

Helende verhalen

Helend verhaal

Een helend verhaal is een heel persoonlijk en magisch verhaal dat jou ondersteunt op kruispunten in je leven. Het is een geschenk voor jezelf dat je helpt om je innerlijke kracht te ontdekken en te exploreren. Ontdek hier wat het voor jou kan betekenen. 

Inclusief uitgebreide Tarotlegging.

€ 399

(incl. btw, excl. 8,5 euro verzendkosten – dit wordt als pakket verzonden zodat het steeds traceerbaar is)

Beschrijving

Een helend verhaal is een heel persoonlijk en magisch verhaal dat jou ondersteunt op kruispunten in je leven. Het is een geschenk voor jezelf dat je helpt om je innerlijke kracht te ontdekken en te exploreren.

Het komt op een bijzondere manier tot stand. Je komt naar mij voor een Tarotlegging en we leggen jouw verhaal op tafel – of vooral: dat wat op dit moment in je leven liefdevolle aandacht en positieve energie vraagt. Jij gaat naar huis met (nieuwe) inzichten en wijsheid, ik heb alle elementen om een sprookje te schrijven dat jou verder kan ondersteunen in je groeiproces. 

Ik laat alles enkele dagen borrelen in mijn hoofd en hart en begin dan aan het sprookje. Ik goochel met oude wijsheden en symboliek en zorg ervoor dat de juiste elementen uit de Tarotlegging en ons gesprek een plekje krijgen in een uniek verhaal, zichtbaar én onzichtbaar. Een helend verhaal is daardoor een langzaam en blijvend geschenk voor jezelf: elke keer dat je het het leest, zal de herinnering aan jouw levensmijlpaal en/of kantelpunt nieuwe lagen krijgen.

Lees hier meer over de Tarotlegging.

Hoe ziet het helende verhaal eruit?

Het helende verhaal is gemiddeld 800 woorden lang, wordt gedrukt op dik parelmoer kwaliteitspapier (A3-formaat) en ingekaderd in een witte kader (40 x 50 cm). Er komt een persoonlijk kaartje bij en het wordt met veel zorg ingepakt en naar jou verzonden.

Benieuwd naar hoe zo’n persoonlijk helend verhaal eruitziet? Laat het me weten, dan deel ik er een met jou.

Wil jij graag een helend verhaal laten schrijven?

Prijs: 399 euro (incl. btw, excl. 8,5 euro verzendkosten – dit wordt als pakket verzonden zodat het steeds traceerbaar is)

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring & Voorwaarden.