fbpx

Persoonlijke rituelen

Persoonlijke rituelen

Persoonlijke rituelen

Een persoonlijk ritueel geeft kracht aan je intenties, wensvragen en verlangens. Je creëert een moment waarin de magie van het leven kan en mag stromen en dat geeft jou de kans om meer in balans te komen en om blokkades op te ruimen.

Door het uitvoeren van een ritueel verbind je je automatisch met een diepe, universele bron van wijsheid en energie, die in de loop van duizenden jaren werd opgebouwd door alle mensen voor ons.

Na een uitgebreid gesprek ontwerp ik een persoonlijk ritueel dat jou kan ondersteunen in je groeiproces.

€299

(incl. btw, excl. 8,5 euro verzendkosten – dit wordt als pakket verzonden zodat het steeds traceerbaar is)

Beschrijving

Een persoonlijk ritueel geeft kracht aan je intenties, wensvragen en verlangens. Je creëert een moment waarin de magie van het leven kan en mag stromen en dat geeft jou de kans om meer in balans te komen en om blokkades op te ruimen. Door het uitvoeren van een ritueel verbind je je automatisch met een diepe, universele bron van wijsheid en energie, die in de loop van duizenden jaren werd opgebouwd door alle mensen voor ons.

Na een uitgebreid gesprek ontwerp ik een persoonlijk ritueel dat jou kan ondersteunen in je groeiproces.

Er zijn veel belangrijke momenten in onze levens: speciale verjaardagen, gaan samenwonen of trouwen, een (klein)kind krijgen, verhuizen, van school- of werkplek veranderen, iets of iemand loslaten, iets of iemand vieren … Al deze momenten markeren een transformatie en een mijlpaal in een fase, proces of cyclus.

In onze geïndividualiseerde en versnipperde samenleving vinden we niet altijd de weg naar een beleving die voldoening geeft op een diepgaander niveau. De feesten en rituelen die doorheen de tijd onze manier van leven voor een groot deel bepaalden, zijn uitgehold, dikwijls achterhaald en versteend. Toch zijn die feesten en rituelen, hoe groot of hoe klein ook, een onmisbare hoeksteen in ons leven: transformatie is iets om liefdevolle aandacht en energie te geven.

Bij de grote, gekende mijlpalen, zoals een huwelijk of een geboorte, is dat vanzelfsprekender dan bij de erg persoonlijke momenten die ook aandacht verdienen.

Ook deze momenten dragen transformatie in zich – meer nog – het zijn alle opeenvolgende stappen die ons uiteindelijk dichter bij onszelf en onze innerlijke kracht brengen.

Wat als je deze opeenvolgende stappen in je leven bewuster zou zetten?

Wat als je een stap extra kracht zou kunnen geven met een persoonlijk ritueel dat helemaal aansluit bij wie jij bent?

Wat als ik je vertel dat zo’n unieke momenten voor jezelf echt verschil kunnen maken voor je fysieke en mentale welzijn?

Dit is mijn eigen definitie van een persoonlijk ritueel:

Een persoonlijk ritueel is een handeling, of een combinatie van handelingen, die je uitvoert op een specifiek gekozen moment en plaats. Je maakt bewust verbinding mét het moment en zet je intentie neer door je hart wijd open te zetten voor de positieve krachten die je oproept.

De samenvoeging van de elementen die je hebt gekozen om jouw ritueel vorm te geven, ondersteunt je in het verdiepen en verinwendigen van het thema waarvoor je het ritueel uitvoert.

Een persoonlijk ritueel is daardoor een aanknopingspunt dat houvast biedt en transformatie verankert in je leven.

Wanneer zet je een persoonlijk ritueel in?

 • Je staat op een kruispunt in je leven en je zoekt wijsheid, moed en daadkracht om je te ondersteunen.
 • Je viert een persoonlijke mijlpaal en je wil dit extra aandacht geven.
 • Je hebt iets los te laten en je zoekt ondersteuning om dit op diepgaand niveau te doen.
 • Je leven verandert en je voelt de nood om deze verandering te bevestigen. Verandering accepteren en verwelkomen is immers iets dat niet in een vingerknip gebeurt.
 • Je hebt een droom en/of een doel en je wil jezelf de kans geven om je droom/doel ten volle te verankeren in je heden en toekomst.
 • Jezelf graag zien blijft een opdracht en je zoekt tools die je hierin kunnen bijstaan.
 • Je bent bewust bezig met je persoonlijke groeiproces en je zoekt een waardevolle aanvulling op je eigen innerlijk werk.

Hoe komt het tot stand?

 • Ik ga met jou in gesprek. Dit gesprek verloopt via Zoom en duurt ongeveer anderhalf uur.
 • Ik stel vragen en jij vertelt. Dit is een bijzonder gesprek: we gaan de diepte in, jouw diepte. Ik kom graag te weten waarom jij een ritueel wil, wat er in je leven gebeurt en op welke manieren je verdieping zoekt in je dagelijks bestaan. We praten over hoe je betekenis geeft aan dat wat op je pad komt, wat je belangrijk vindt en of je al bepaalde symbolen en kleine rituelen gebruikt.
 • Ons gesprek start vanuit liefde en zachtheid. Ik ben er voor jou. Ik luister en geef richting met de juiste vragen op het juiste moment. Jouw openheid en bereidheid om te delen over wie je bent en wat je bezighoudt, bepalen mee hoe krachtig jouw transformatieproces is.
 • Tijdens het gesprek kan op jouw vraag een kaartendeck ingeschakeld worden. Ik geef met plezier ook tips over het gebruik van essentiële oliën die je kunnen ondersteunen in je proces. Je krijgt bij jouw persoonlijke ritueel een roller met essentiële oliën op maat, dus ik zoek sowieso uit wat jou op dit moment kan ondersteunen.
 • Het gesprek wordt opgenomen zodat ik nadien alles rustig kan uitschrijven. Je krijgt het audiobestand van ons gesprek toegestuurd.
 • Ik laat alles enkele dagen borrelen in mijn hoofd en ontwerp dan jouw ritueel. Mijn intuïtie en verbinding met de helende krachten van het universum zorgen er samen met oude wijsheden en symboliek voor dat de juiste elementen uit ons gesprek een plekje krijgen in een uniek ritueel dat jouw persoonlijke transformatie ondersteunt. Dit ritueel is tijdloos en kan je telkens opnieuw inzetten. Het is immers helemaal op jou afgestemd.
 • Ik maak een boekje, een uniek en persoonlijk boekje, helemaal voor jou. In dat boekje vind je jouw ritueel, stap voor stap en met heel wat extra uitleg.
 • Het gesprek, het ontwerpen van jouw ritueel en de vormgeving van het boekje nemen allemaal samen gemiddeld 17 uur in beslag (het ‘borrelen’ buiten beschouwing gelaten).
 • Het ontwerpen van een persoonlijk ritueel kan gecombineerd worden het schrijven van een helend verhaal.

Hoe ziet jouw persoonlijke ritueel eruit?

Je krijg een boekje (A5-formaat) met hardcover en 24 pagina’s. Deze pagina’s zijn gevuld met

 • mijn definitie en uitleg van een persoonlijk ritueel (de vijf bouwstenen);
 • jouw persoonlijke ritueel;
 • extra uitleg bij de elementen die je in jouw ritueel gebruikt;
 • mooie foto’s die aanvullend zijn bij jouw ritueel;
 • mijn wens voor jou.

Je krijgt een roller (10ml) met essentiële oliën op maat, deze roller zal een puzzelstukje zijn in jouw ritueel.

Er komt een persoonlijk kaartje bij en het wordt met veel zorg ingepakt en naar jou verzonden.

Combineer je het persoonlijke ritueel met het helende verhaal? Dan kan je ervoor kiezen om het verhaal mee in het boekje te publiceren. Lees meer over het helende verhaal.

Wil jij graag een persoonlijk ritueel laten ontwerpen?

Je betaalt na ons gesprek.

Liefs, Nathalie

Prijs: 299 euro (incl. btw, excl. 8,5 euro verzendkosten – dit wordt als pakket verzonden zodat het steeds traceerbaar is)

Combineer je het persoonlijke ritueel met het helende verhaal? Dan betaal je 499 euro i.p.v. 548 euro.

Schuiven naar boven
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring & Voorwaarden.