fbpx

Tarot

Tarot

Als je nood hebt aan nieuwe inzichten en een portie liefdevolle wijsheid – welkom!

  • Mini kaartlegging (via WhatsApp); of
  • uitgebreide legging (bij mij thuis). 

Beschrijving

Optie 1: mini kaartlegging

  • Twee kaarten, twee vragen – jij legt me uit waar je ondersteuning in zoekt, we bepalen samen de twee vragen;
  • via spraak- en tekstberichtjes in WhatsApp.

Prijs: 25 euro. 

Optie 2: uitgebreide legging

  • Bij mij thuis;
  • door middel van een verkennend gesprek bepalen we samen de vraagstelling;
  • de legging breidt zich uit tot we tot de essentie komen en tot helder wordt met welk actieplan je aan de slag kan;
  •  we ondersteunen dit proces met essentiële oliën – je krijgt je eigen samenstelling mee naar huis.

Prijs: 75 euro.

 

Tarot

Jij bent wie je bent. Je bent geboren in een bepaald gezin, op een bepaalde plek en in een bepaalde tijd. Die factoren bepalen voor een groot stuk hoe je in het leven staat en hoe je op situaties reageert. Daar kan je, als je wil, verandering in brengen. Vooraleer die verandering kan plaatsvinden, is het belangrijk dat je accepteert dat alles was zoals het was en dat je leven liep zoals het is gelopen. Kan je aanvaarden dat er verdriet was, boosheid, schuld, schaamte, eenzaamheid of onbegrip?

Inzicht krijgen in situaties en in jezelf kan je op weg helpen. Inzicht verduidelijkt, bevestigt en moedigt aan. Tarot kan daarin iets bijzonder betekenen.

Tarot is een oude, mystieke wijsheid die je helpt om je verleden, heden en toekomst te begrijpen. Het leven is een cyclus en in die cyclus zijn er steeds weerkerende collectieve paden en kruispunten. Tarot geeft aan, door middel van picturale weerspiegeling, waar jij je in je cyclus bevindt. Als je de kaarten raadpleegt, synchroniseren ze zich met je psychische staat en wordt er een blauwdruk gevormd. De universele wetten van trilling en energie zorgen ervoor dat de kaart die je uit het deck haalt, correspondeert met de vraag die je stelt en met de plek van de kaart in de legging.

Ik werk al sinds mijn 17de met het klassieke Rider Waite deck en volgde in 2018 een diepgaande opleiding bij Danker de Rijke, oprichter van myFloow. Ik hou van het werken met de kaarten van het Rider Waite deck omdat de symboliek op deze kaarten erg uitgebreid is. Het deck bundelt elementen uit de alchemie, psychologie, astrologie, oosterse filosofie, numerologie, kabbala, christelijke mystiek en andere esoterische tradities. 

Elke legging vertelt zo een heel verhaal – jouw verhaal.

Combineer de Tarotlegging met een helend verhaal om het kantelpunt en de pijlpaal in je leven positieve energie te geven en er een magisch ankerpunt van te maken.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Door op OK te klikken ga je akkoord met de Privacyverklaring & Voorwaarden.